maandag 1 september 2014

Veranderingen *Update*

Hoi lieve bezoekers van SU-per Challenges,

Hierbij een bericht over veranderingen die er zijn doorgevoerd achter de schermen bij SU-per Challenges. Zoals jullie misschien wel weten waren Erna Logtenberg en Mariska van der Linde de beheerders van deze challenge blog. Na veel liefde, energie en inspanning erin te hebben gestoken hebben zij ervoor gekozen om het stokje aan iemand anders over te dragen. Krista Driessen en ik, Chantal de Kaste hebben dit stokje overgenomen en zullen SU-per Challenges door laten bloeien, want wij genieten er nog elke dag van! Hopelijk jullie ook met ons :) Helaas hebben wij afscheid moeten nemen van Carine Kuin, Yvonne Neefjes en Betina de Boer. Bedankt voor jullie creatieve bijdrage en veel succes in de toekomst.

Met nieuwe beheerders komen er ook een aantal belangrijke verandering bij, zo ook voor jullie.
Om het overzichtelijk te maken zal ik de veranderingen opsommen.

 • SU-per Challenges staat voor Stampin' Up!, daarom vragen we jou om tenminste 1 item van Stampin' Up! te gebruiken in jouw ingezonden project. Dit is tevens een vereiste. 
 • Elke week komt er een challenge online, aangeleverd door Blushing Bride en de andere week door Bermuda Bay. Nu heb je i.p.v. 7 dagen maar liefst 14 dagen de tijd om mee te doen. Zo biedt SU-per Challenges meer variatie aan want zijn er altijd 2 challenges tegelijkertijd waar je aan kan deelnemen. 
 • Buitenom de challenges komen er geen andere updates meer online. Uitzonderingen daargelaten. 
 • Elke challenge heeft een top 3, de winnaar mag gast designer zijn bij ons voor de volgende challenge. Hierover krijg je dan automatisch een bericht van ons. 
 • 1 keer in de maand nemen wij de laatste '4' challenges samen, onder de deelnemers wordt digitaal een lootje getrokken en die krijgt van ons een Stampin' Up! prijs. 
 • We zullen onze Facebook groep nieuw leven in blazen. 
 • SU-per Challenges krijgt een eigen pin board op Pinterest.
 • We zullen onze artikelen in Nederlands en in het Engels plaatsen. 
 • Blog layout, buttons enzovoort worden allemaal in een nieuw jasje gestoken. 

Mochten jullie nog vragen en/of opmerkingen hebben, laat gerust een berichtje hieronder achter. Wij hopen jullie bij deze voldoende te hebben geïnformeerd.

SU-per groetjes,
Chantal & Krista

7 opmerkingen:

 1. Heel veel suc-6 dames, met deze nieuwe frisse start.

  -xies- Renate.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Bedankt voor al de dames die tot nu toe een bijdrage hebben geleverd aan het blog! Nu een frisse start met meteen een duidelijke structuur, ik hou er van! Goed idee om een minimum te stellen van gebruik van 1 SU product, dat is wel passend bij een SU-blog. Veel plezier en succes ermee!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik zie dat jullie al wat veranderingen hebben aangebracht. Het ziet er mooi uit. Ik denk dat jullie er wel een succes van blijven maken. Succes dames.

  Groetjes Jane

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Erna en Mariska bedankt voor jullie inzet. Chantal en Krista succes met jullie nieuwe taak. Het ziet er al heel mooi en fris uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De blog is erg mooi geworden, twee weken de tijd maakt het voor mij net iets makkelijker om mee te doen (dus daar ben ik heel blij mee)! Succes dames.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het blog is mooi geworden! Ik vroeg me nog even af, of er nog een top drie komt van de vorige challenge.
  Of beginnen jullie helemaal opnieuw?

  Groetjes, Maaike

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Maaike,

   We gaan gewoon door met waar we gebleven waren, dus er komt nog een top 3 van de vorige challenge en een Stampin' Up! prijs voor de laatste 4 challenges. Deze post komt pas zaterdag online.

   Groetjes,
   Chantal

   Verwijderen

BLOG TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS