maandag 5 mei 2014

MDS Monday, deel 6

Het is weer maandag, dus dat betekent weer MDS Monday!!!

Deze keer ben ik lekker aan de slag gegaan met de nieuwe MDS download kit voor Project Life.

Jullie zeker al gehoord hebben dat Stampin' up! binnenkort ook Project life krijgt. En dit is nu zelfs al digitaal te vinden in de Stampin' Up! store.
En dat is toch echt een super gave kit, vol met leuke PL kaartjes, teksten etc....
dit is een deel wat in de kit zit... 


En ik zou Nina niet zijn, als ik er wat anders mee ga doen... ;-)

Heb nl. van 2 kaartjes die te vinden zijn in de kit, een snijpatroon gemaakt, en deze lekker uitgesneden met mijn digitale snijmachine.
Sommige kaartjes zijn al in SVG formaat, deze kun je dan heel gemakkelijk uit snijden, anderen zijn helaas in het PNG formaat. Deze dien je dan in je software even te tracen. Maar dat is op zich het werk ook niet...

Uiteraard kun je deze snijpatronen ook gebruiken in je Project Life, maar ik had nog een kaartje nodig... dus heb er maar een kaart mee gemaakt.


De voorkant van de kaart is dus een PL kaartje, heb er zelf nog een achterkantje aan vast geplakt. Ook  het kaartje, waar de pijl uitgesneden is, komt uit deze supergave kit.
Verder een beetje opgeleukt met stempels... 
Het is dus met recht een Hybride kaartje geworden.... 

Ben heel benieuwd wat jullie van Project Life vinden.. ik vind het in ieder geval super. En echt niet alleen voor het verwerken van de rondslingerende foto's maar ook super voor het maken van kaarten.

Groetjes, en tot de volgende keer
 Nina


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

BLOG TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS